Το Λογότυπο

Το Λογότυπο

«Καν’ τους να σε γνωρίζουν»


Υπό το πρίσμα των σύγχρονων επικοινωνιακών προσεγγίσεων τα στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας πρέπει να αναγνωρίζονται και να αποπνέουν μία ενιαία εικόνα, καθώς με αυτά γίνεται η καθημερινή επικοινωνία σου είτε με πιθανούς πελάτες, είτε με συνεργάτες. 

Το λογότυπο είναι αυτή η εικόνα! Εμφανίζεται σε όλες τις προωθητικές ενέργειες της εταιρίας σου και αυτό θα καθορίσει την εμφάνιση και των υπόλοιπων στοιχείων.

Ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας ξεκινάει πάντα από τη σχεδίαση του λογοτύπου. Τα σχήματα και τα χρώματά του θα επικρατήσουν και θα διαμορφώσουν το ύφος σε όλο το εύρος της εταιρικής ταυτότητας.
Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Ξεκίνα από το «Α»!

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…», έτσι και η εταιρική ταυτότητα είναι το «Α» στο αλφάβητο της επιχείρησης σου! Εμπεριέχει σε ένα ενιαίο πλαίσιο το όραμα, το ύφος, την δραστηριότητα, τους στόχους, την φιλοσοφία και την κουλτούρα της επιχείρησής σου. Είναι η εικόνα σου! Γίνε εύκολα αναγνωρίσιμος και διαφοροποιήσου από τους ανταγωνιστές σου.

Έλα να οικοδομήσουμε μαζί μια σωστή εικόνα, που θα συμβάλει στην καθιέρωση και την επίτευξη των στόχων της εταιρίας σου.

Τα βασικά στοιχεία που απαρτίζουν μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα είναι το λογότυπο και οι εφαρμογές του σε επαγγελματικές κάρτες, φακέλους, folder, επιστολόχαρτα και φυσικά στο internet.

Επιπρόσθετα, μπορούν να σχεδιαστούν τα παραστατικά με τα οποία γίνονται οι συναλλαγές, καθώς και επιπλέον έντυπα όπως μπλοκ σημειώσεων, κατάλογοι, ευχαριστήριες κάρτες, προϊόντα συσκευασίας κλπ.

Ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα;

Επικοινώνησε με το δημιουργικό τμήμα για περισσότερες λεπτομέριες στα στοιχεία που βλέπεις δίπλα. Απαντάμε στα e-mails σας με μέσο όρο μία ώρα.

Πληροφορίες

  • 2K Project
  • Όπισθεν Οικισμού Ηφαίστου
  • 69100, Κομοτηνή

Επικοινωνία

  • +30. 2531 072486
  • +30. 2531 033474
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.