Για την 2K Project

Οι αρχές που διέπουν την εταιρική μας ταυτότητα συνοψίζονται στις λέξεις "Ποιότητα, ταχύτητα, εξέλιξη, συνέπεια, ήθος"

Η εταιρία

Η 2K Project είναι μια ανερχόμενη εταιρία με κύρια δραστηριότητα την παροχή ολοκληρωμένων, υπηρεσιών επικοινωνίας. Από τον σχεδιασμό της, online και offline, εταιρικής σας ταυτότητας, στη διαμόρφωση της επικοινωνιακής σας στρατηγικής, έως την τελική υλοποίηση, η διαδικασία γίνεται in-house, με οφέλη την ευελιξία, την αποδοτικότερη συνεργασία και την σημαντική εξοικονόμηση χρόνου.

Η κουλτούρα

Απαρτίζεται από μια νέα ηλικιακά, αλλά έμπειρη κι εξειδικευμένη ομάδα στελεχών με τεχνογνωσία και ενθουσιασμό για να παρέχει τις πιο κατάλληλες κι ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας. Σεβόμενοι τις ανάγκες και τους χρόνους ενός εξαιρετικά απαιτητικού εταιρικού πελατολόγιου με το οποίο δημιουργεί άρρηκτους δεσμούς.

Ο στόχος

Στόχος μας είναι να παρέχουμε συνεχώς, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με ταχύτητα, συνέπεια και αξιοπιστία, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, χτίζοντας άμεσες και διαχρονικές σχέσεις μαζί του.

Το όραμα

Όραμά μας είναι το όνομα της 2K Project να εδραιωθεί ως το σημείο αναφοράς στον τομέα της παροχής σύγχρονων και ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας στην ευρύτερη αγορά.

About

θέλεις να έρθεις στην ομάδα μας;

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θα χαρούμε πολύ

Να επικοινωνήσεις μαζί μας με τα στοιχεία που βλέπεις δίπλα, απαντούμε στα e-mails με μέσο όρο μία ώρα.

Πληροφορίες

  • 2K Project
  • Όπισθεν Οικισμού Ηφαίστου
  • 69100, Κομοτηνή

Επικοινωνία

  • +30. 2531 072486
  • +30. 2531 033474
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.